Kirjavainen Group Oy

Kirjavainen Group Oy on syntynyt tekemään asiakkaan arjesta sujuvampaa. Tuotamme asiakkaidemme liiketoimintaan jatkuvasti lisäarvoa, murtamalla kankeita toimintamalleja sujuvampaan suuntaan. Meillä on kattavaa osaamista maanrakennuksen, logistiikan ja kunnossapidon aloilta. 

"Visionamme on olla nuorekkain ja ketterin organisaatio, joka kykenee toiminnallaan jatkuvaan toimialan kehittämiseen.

Otamme vastuun toiminnastamme, joka vaikuttaa ympäristöön ja ihmisiin.

Palvelumme ovat aidosti asiakaslähtöisiä, mikä näkyy päivittäisessä yhteistyössä joustavuutena, asioiden toimivuutena ja luottamuksena. Panostamme asiakkaan kanssa siihen, että saavutamme yhteistyössä lisää tehokkuutta. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaan liiketoimintaan enemmän
määrää, laatua ja arvoa. "

- Eemeli Kirjavainen, Kirjavainen Group Oy:n perustaja

Kirjavainen Groupin palvelut


Päätoimemme koostuu kuljetuksesta ja kunnossapitourakoinnista sekä loput näitä tukevista palveluista. Tuotamme näillä aloilla palveluita kotimaamme suurimmille toimijoille. 

Palvelukokonaisuutemme on kehittynyt ajan saatossa vastaamaan asiakkaidemme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilöstössämme yhdistyy nuorten tekijöiden innokkuus ja pidempään alalla olleiden konkareiden kokemus. 

Arvostamme halua tehdä töitä ja oppia tekemään asioita uusilla, paremmilla tavoilla. Tavoitteenamme on luoda uusia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia nuorille ammattilaisille alallamme. 

Yhteistyökumppaneitamme

graniittitukku logo