Lavetti-
kuljetukset

Lavettikuljetukset pieniin ja suuriin toimituksiin

Palvelemme lavettikuljetuskalustollamme pieniä ja suuria toimijoita koko Suomen alueella.

Lavettikuljetukset hoidamme vaihtolava-autoilla sekä puoliperävaunuyhdistelmillä.

Lavettikuljetusyksikkömme palvelee 24/7 ja kuljettajamme ovat aina koulutettuja erilaisten kuljetettavien koneiden käsittelyyn.

Tämä mahdollistaa kaluston kuljettamisen ympäri vuorokauden vaivattomasti ja laadukkaasti. Esimerkiksi jos kuljetus on yöaikaan, ei asiakkaan tarvitse erikseen hoitaa paikalle koneenkäsittelytaidot omaavaa kuskia, vaan lavettikuski osaa kuljettaa koneen haluamaasi paikkaan.

Tilaa lavettikuljetus->

Katso videolta Kirjavaisen lavettitoiminnasta

Tapamme toimia

Työt hoidetaan sovitusti


Se mitä sovimme se myös pitää. Kun teemme yhteistyösopimuksen asiakkaamme kanssa, tiedämme kuinka tärkeää sen täyttäminen on asiakkaan liiketoiminnan kannalta.

Välitämme työntekijöistämme


Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara. Pidämme huolta työntekijöidemme jaksamisesta panostamalla hyvään työnohjaukseen, laadukkaaseen työympäristöön sekä rekrytoimalla ammattimaisia ja yhteistyökykyisiä työkavereita.

Tyytyväinen asiakas


Kun työt hoidetaan sovitusti ja taustalla työtehtäviä hoitaa tyytyväinen henkilökunta, johtaa se myös asiakkaan tyytyväisyyteen ja pitkään asiakassuhteeseen. Toimintamme keskiössä on alusta alkaen ollut asiakassuhteiden pitkäjänteinen kehittäminen.

Suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa - paras lopputulos

Panostamme asiakkaidemme kanssa yhteistyön kehittämiseen pitkäjänteisesti. Perehdymme aina myös asiakkaamme liiketoimintaan ja pyrimme tuottamaan uudenlaista lisäarvoa, mitä perinteisiltä kuljetusliikkeiltä ei ole totuttu saamaan. Onnistumme siinä tiiviin ja rakentavan vuoropuhelun avulla.

Kun tunnemme teidän yrityksenne tarpeet ja toimintatavat läpikotaisin, voimme vastata niihin parhaalla tavalla.


Asiakastarina Real Rental

Pitkään asiakkaanamme ollut Real Rental Oy:n toimitusjohtaja kertoo videolla kokemuksistaan Kirjavainen Groupin kanssa työskentelystä.

"Tosi nopeasti Kirjavainen todisti kykynsä tässä markkinassa ja että on kykyä ja joustavuutta palvella meitä erittäin hyvin," sanoo Goran Baricevic.

Katso videolta koko tarina.

Tilaa lavettikuljetus->

Asiakastarina Steveco

Pitkään asiakkaanamme ollut Steveco Oy:n toimitusjohtaja kertoo videolla kokemuksistaan Kirjavainen Groupin kanssa työskentelystä.

"Kirjavaisen kanssa työskentely on ollut poikkeuksellisen tuottavaa. Kirjavaisen henkilöstö on aina miettimässä, miten asiakkaan liiketoimintaa voisi tehostaa, samalla kun omaa liiketoimintaa kehittää eteenpäin."

Katso videolta koko tarina.

Tilaa lavettikuljetus->

Mitä hyvä palvelu lavettikuljetuksissa tarkoittaa?

1. Koneen valokuvaus ja yleinen kuntotarkastus: Koneensiirron yhteydessä koneesta voidaan ottaa valokuvat ja ne ovat saatavissa digitaalisesta palvelustamme. Näin aikaa ja vaivaa säästyy, kun koneenkäyttäjä voi keskittyä koneen käyttämiseen ja koneen vuokraaja koneen vuokraamiseen.

2. Saat koneen tankattuna seuraavalle työmaalle: voit aloittaa uuden työmaan kone tankattuna aikataulun mukaisesti ilman ylimääräistä aamun tankkausruljanssia.

3. Kone pestynä ja rasvatuna seuraavalle työmaalle: mikäli aikataulu antaa myöden, haetaan kone työmaalta, pestään, rasvataan ja tankataan

Millainen kalusto Kirjavaisella on?

Lavettikuljetuskalustomme koostuu erikokoisista vaihtolava-autoista sekä puoliperävaunuyhdistelmistä.

Palvelemme eri kokoisilla yhdistelmillä, joista löytyy pitkät ajorampit esimerkiksi jyrien, henkilönostimien ja pyöräkuormaajien kuljetusta varten.

Kuljetamme myös ylileveät kuljetukset ja meiltä löytyy kaikki niihin tarvittavat varusteet.Paljonko lavettikuljetus maksaa?

Lavettikuljetuksen hinta on sopimuksen mukainen.

Uudenmaan alueella suosituin hinnoitteluperuste on kertahinta. Tarvittaessa hinnoittelemme eri kokoiset koneet tietylle alueelle niin, että asiakas tietää aina etukäteen eurolleen paljonko kuljetus maksaa.

Pitkätkin matkat hinnoitellaan aina etukäteen ja hintayllätyksiltä vältytään aina.

Asiakkaitamme ovat pääosin konevuokraamot sekä koneenkäyttäjät.

Tekemällä yhteistyösopimuksen kanssamme, varmistat nopean ja vaivattoman kokonaispalvelun kuljetuksiin.

Tuliko kysyttävää? Tilaa lavettikuljetus numerosta
040 0918 464

Lavettikuljetukset, Myynti

Harri Saari
040 0918 464
harri.saari@
kirjavainengroup.fi